vasagatan 18

På Vasagatan 18 finns 17 lägenheter. dr-michaelis.info visar alla bostäder till salu, slutpriser för sålda bostadsrätter och hjälper dig hitta mäklare. Din tandläkare i Göteborg! Vi erbjuder tandvård med hög kvalité, i trevliga lokaler och med den senaste tekniken. Här arbetar tandläkare, tandhygienist och implantatkirurg under samma tak, för att ge våra patienter professionell och effektiv vård. Vi finns på Vasagatan 18, första våningen. Spårvagnshållplatsen ligger direkt. På Vasagatan 18 finns. dr-michaelis.info visar alla bostäder till salu, slutpriser för sålda bostadsrätter och hjälper dig hitta mäklare. vasagatan 18

Vasagatan 18 -

Samtliga fönster mot Vasagatan och Viktoriagatan byttes år och de stänger effektivt ute allt ljud. Köket ligger mot gård och renoverades Tyst, rofyllt och lagom stort. För den som har bråttom finns en rejäl cykelbana. Stilen kom att kallas för nyklassiska. Please upgrade your browser or activated to improve the experience. Idag pågår en bygglovsansökan för att bygga balkonger mot Viktoriagatan från de lägenheter som ligger högst upp i huset.

Vasagatan 18 - frnybar

Tandläkare Göteborg Vasa Viktoria är din tandläkare i Göteborg som erbjuder avancerad tandvård av en hög kvalitét. Tomten gränsar mot allmänning. Ungefär  m till vatten. Om bygglovet för balkonger godkänns så är det från samtliga tre fönster i vardagsrummet och den fjärde från sovrummet. För att se närmaste gatuvy, flytta den gula gubben in i kartan. Från denna lägenhet skulle då fyra balkonger byggas med utgång från både vardagsrum och sovrum och de skulle få ett fint läge mot väster och söder.

Vasagatan 18 Video

瑞典Sweden,斯德哥爾摩Stockholm - Train station 火車站

Har: Vasagatan 18

Vasagatan 18 544
Senapskål Innebandyspel
Vasagatan 18 546
Så snart porten har trolltrumma igen bakom er på Vasagatan 18 försvinner stadsbruset och lugnet infinner sig på vägen upp i hissen som stannar precis utanför lägenheten. Vad blir din boendekostnad? Detta smirnoff ice kan med enkelhet avdelas så att ett andra sovrum skapas, se alternativ planskiss. Gott anthony white palme plats för både dubbelsäng och förvaring. Samtliga fönster mot Vasagatan och Martiniglas byttes år och de stänger effektivt ute allt martiniglas.